Groen loont!
"EEN LEVENDE TUIN"
Stappenplan

In hooguit zeven stappen ontwikkelen voor u een nieuw tuinontwerp gebaseerd op uw wensen en de mogelijkheden.

meer…

  1. Vrijblijvende kennismaking op uw locatie (1e bezoek), we bekijken de tuin en bespreken uw wensen en de mogelijkheden;
  2. Binnen enkele werkdagen dagen ontvangt u de offerte (digitaal of per post);
  3. Komen wij tot overeenstemming, dan maken wij met u een afspraak om de tuin op te meten en bespreken indien nodig nogmaals de wensen (2e bezoek);
  4. We maken een impressie van het beoogde eindresultaat met behulp van een aantal schetsen of de voorlopige tekening;
  5. Indien u daarnaast een beplantingsplan laat maken, dan bespreken we tijdens het bespreken van de eerste impressie (3e bezoek) ook een eerste voorstel van de beplanting. Wij verwerken uw opmerkingen in het definitieve ontwerp en/of beplantingsplan;
  6. Bespreking van het definitieve ontwerp en/of beplantingsplan (4e bezoek);
  7. Optie: begeleiding bij aanleg van de tuin door uzelf of door een hovenier naar uw keuze. Wij controleren dan of de tuin volgens plan wordt aangelegd.
Tuinontwerp2D/3D

Een tuinontwerp is een ontwerptekening waarin we de vormgeving en indeling van de tuin vastleggen. Dit omvat onder andere de plaats en vorm van alle terrassen, paden, gazons, borders etc.
meer…

Op verzoek voegen we gespecialiseerde uitvoeringstekeningen toe zoals matenplannen, technische details, constructietekening, beregening- en verlichtingsplannen. We starten initieel met een 2D-ontwerptekening, want dit is toereikend voor de uitvoerende hovenier. In overleg werken we 2D-tekening uit in een 3D-ontwerp waarmee de toekomstige tuin nog makkelijker voor te stellen is, vanuit elk denkbaar aanzicht.
Beplantingsplan

Een beplantingsplan is een tekening, gebaseerd op het tuinontwerp, waarop we de plaats en de indeling van de beplanting precies aangeven met soortaanduidingen.
meer…

Een beplantingsplan gaat vergezeld van een lijst met te gebruiken soorten met bijzonderheden (kleur, bloeitijd, informatie over standplaats e.d.). Met de bijgeleverde bestellijst kunnen wij of de hovenier naar keuze eenvoudig een kostenopgaaf maken van de te bestellen planten.

Wat doen we

Wilt u een origineel tuinontwerp, rekening houdend met de laatste trends? Wilt u een klimaatadaptieve tuin? Is de tuin uw grote hobby of wenst u een tuin die weinig onderhoud vraagt? Denkt u aan een tuin ontworpen voor de toekomst? Houdt u van een strakke tuin of juist van natuurlijke vormen? Dan bent u bij Creagroen aan het juiste adres! De ontwikkelingen in de branche gaan snel. Ontwerpsoftware ondersteunt steeds meer. Het uiteindelijk draait het om creativiteit en het benutten van de mogelijkheden die de ontwerper voor zich ziet bij het perceel van de opdrachtgever. Elke situatie vraagt om een nieuwe kijk op het geheel. Wij maken nooit een copy-paste-tuin.  Creagroen neemt de tijd om met u in gesprek te gaan over uw wensen en de mogelijkheden die de buitenruimte u kan bieden.

Vrijblijvende kennismaking?

Vul het contactformulier in / bel ons en wij komen bij u langs.