Groen loont!
"EEN LEVENDE TUIN"
Tuinontwerp

Voor een tuin passend bij uw woning, persoonlijke stijl, tijdsbesteding, energie en budget ontwerpen wij met plezier en vakmanschap een nieuwe tuin voor u!
meer…

Voor een vrijblijvende kennismaking kunt u het formulier invullen. Wij nemen snel contact met u op voor het maken van een afspraak. U heeft binnen enkele dagen na het bezoek de offerte in huis. Bij ons treft u altijd maatwerk, wij maken de offerte op basis van de het aantal ingeschatte werkuren.
Bedrijfstuin

Een bedrijfstuin werkt als een visitekaartje voor uw bedrijf; het geeft de eerste indruk bij uw relaties. Wij ontwerpen voor u een tuin die past bij uw bedrijf.
meer…

Uw tuin is er ook voor uw klanten en medewerkers, natuurlijk onderhoudsarm en toch stijlvol Een groen uitzicht is goed voor u en uw medewerkers. Het is bewezen gezonder! Lagere airco- en verwarmingskosten door een aantal bomen rondom uw pand, mogelijk een aspect wat u mee wilt nemen in uw besluit?
Zorginstelling

Een zorginstelling verdient een bijzondere tuin omdat patiënten, medewerkers en bezoekers extra baat hebben bij een groene omgeving.
meer…

Door gesprekken met directie, medewerkers (therapeuten), begeleiders en patiënten zelf, kunnen we tot een passend ontwerp komen dat mensen tevreden stemt en meerwaarde biedt aan het verblijf in een verzorgingshuis. De overstap voor patiënten wordt makkelijker naar een aantrekkelijke groene omgeving.Een zorginstelling verdient een bijzondere tuin omdat patiënten, medewerkers en bezoekers extra baat hebben bij een groene omgeving. Door gesprekken met directie, medewerkers (therapeuten), begeleiders en patiënten zelf, kunnen we tot een passend ontwerp komen dat mensen tevreden stemt en meerwaarde biedt aan het verblijf in een verzorgingshuis. De overstap voor patiënten wordt makkelijker naar een aantrekkelijke groene omgeving.

Wat doen we

Wilt u een origineel tuinontwerp, rekening houdend met de laatste trends? Wilt u een klimaatadaptieve tuin? Is de tuin uw grote hobby of wenst u een tuin die weinig onderhoud vraagt? Denkt u aan een tuin ontworpen voor de toekomst? Houdt u van een strakke tuin of juist van natuurlijke vormen? Dan bent u bij Creagroen aan het juiste adres! De ontwikkelingen in de branche gaan snel. Ontwerpsoftware ondersteunt steeds meer. Het uiteindelijk draait het om creativiteit en het benutten van de mogelijkheden die de ontwerper voor zich ziet bij het perceel van de opdrachtgever. Elke situatie vraagt om een nieuwe kijk op het geheel. Wij maken nooit een copy-paste-tuin.  Creagroen neemt de tijd om met u in gesprek te gaan over uw wensen en de mogelijkheden die de buitenruimte u kan bieden.

Vrijblijvende kennismaking?

Vul het contactformulier in / bel ons en wij komen bij u langs.